Osovský akord 2019

V sobotu dne 15.6.2019 od 16 hodin se díky úsilí členů Kulturního a okrašlovacího spolku KOS Osov uskutečnil 3. ročník Osovského akordu. Akce se konala v areálu staré školy, dnes Středisko volného času Osov Stará škola. Velká pozornost členů spolku se soustředila na přípravu celé akce. Bylo třeba naplánovat program, připravit mobilní pódium, nafouknout skákací hrady, dovést a postavit stoky i lavice, upevnit propagační billboardy sponzorů, umístit program akce. Marie Plecitá připravila velice zajímavou výstavu fotografií z historie i aktuální doby obce. Ani na letošním akordu nechyběl prodejní stánek KOSU, kde bylo možné zakoupit ručně vyrobené výrobky členů spolku.

Moderátorem byl Josef Kozák, který uvedl program a po celou dobu akce informoval návštěvníky o vystoupení účinkujících: žáci MŠ Osov, flétny p. uč. Pešicové, kytarové vystoupení – Kytarová škola Vášková, orchestr ZUŠ Hořovice Horband, Under my Pilow (kytarista Matěj Soukup), skupina Roofers Příbram, skupina Uvidíme, skupina Braboux.

Návštěvnost Osovského akordu byla velká s kladným ohlasem na celou akci. Zábava se posunula do pozdních nočních hodin a můžeme říci, že se vydařila. Kulturní a okrašlovací spolek děkuje všem, kteří se na akci podíleli : členům spolku, OÚ Osov, sponzorům, přátelům a příznivcům spolku. Děkujeme účinkujícím a vzkazujeme ,, TAK ZASE ZA ROK “ .  

Nejnovější příspěvky

  • Osovský běh tam a zpětBlíží se Osovský běh tam a zpět 2024
    Blíží se třetí ročník osovského běhu tam a zpět aneb Poběžíme spolu nahoru a dolů. V přiložené pozvánce ZDE naleznete […]
  • Tradiční osovský akord
    Sobota 15. června byla dnem konání dalšího ročníku Osovského akordu, tradiční akce, která má výmluvný podtitul Od […]
  • Pochod a let čarodějnic 2024
    Letošní Čarodějnice 2024 se od těch minulých podstatně lišily tím, že kvůli velkému suchu platil zákaz pálení ohňů, […]
  • Den osovských žen 2024
    Den osovských žen (DOŽ) se za dlouhou dobu své existence 22 let stal již proslulým. Letos jsme se poprvé sešli ve […]
  • Osovský masopust 2024
    Na samém počátku února jsme v naší obci jako každým rokem přivítali Osovský masopust, který se již stal nedílnou […]
  • Osovsko-osovecká alej "Lipůvka".Osovsko-osovecká alej „Lipůvka“
    Koncem 17. století se ujal osovského panství rod Kauniců, jehož člen Jan Adolf hrabě z Kaunic, hejtman Podbrdského […]
  • Slavnost světel. Foto Marie PlecitáSlavnost světel 2023
    Začátkem listopadu si každoročně připomínáme dobu Dušiček, a to již tradiční Slavností světel. Scházíme se u hasičské […]